Centrul mobil de instruire a populației pentru situații de urgență, pe Calea Victoriei

Centrul mobil de instruire a populației pentru situații de urgență vă așteaptă astăzi, pană la ora 21:00 pe Calea Victoriei nr.166 pentru a învăța împreună cum trebuie să procedati in situații neprevăzute!

Fie că vorbim despre simularea unui cutremur, a unor fenomene meteo extreme sau a unui incendiu folosind “flăcări digitale” de ultimă generație, toți cei prezenți vor afla ce au de făcut ca prin scenariile expuse de formatori, să conștientizeze riscurile, să prevină apariția unor accidente și să știe să acționeze în timp util, pentru a-și salva viața și bunurile.

Centrul este construit într-o configurație de semiremorcă, fiind complet autonom.
Acesta și-a început activitatea de instruire în unitățile de învățământ din ciclul primar și gimnazial, urmând ca în cursul anului să staționeze în mai multe orașe din țară.
Prin obiectivul său de formare a populației, Centrul mobil va îmbunătăți capacitatea de identificare și reducere a pericolelor, astfel încât să scadă numărul de accidente în locuințe.
Centrul mobil este dotat cu echipamente inteligente ce simulează situații de urgență, cum ar fi incendiile, printre care: aragaz, dulap inteligent cu ardere, cuptor cu microunde, coș de gunoi, prăjitor de pâine, tablou electric cu scânteie, prize fumegânde, mașină de spălat, alarmă de incendiu, butoi chimic, butelie de gaz, aer condiționat, simulare fum care iese pe sub ușa încălzită, alarme de fum, fereastră de evacuare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.