Irina Begu, la un pas de descalificare joi, la Roland Garros!

Irina Begu şi-a cerut scuze după ce racheta sa, aruncată în teren, într-un moment de nervi, a ricoşat în tribună şi a lovit un copil joi, la meciul cu Ekaterina Alexandrova la Roland Garros, relatează DPA.

„În întreaga mea carieră nu am făcut aşa ceva şi îmi pare rău şi îmi cer scuze. Îmi mai cer o dată scuze pentru incident, a fost un moment jenant pentru mine. A fost un moment dificil, pentru că nu am vrut să arunc racheta aşa. Dai cu ea de pământ, dar nu te aştepţi să zboare aşa de mult”, a afirmat Begu după incident.

Organizatorii au precizat că „supervizorul turneului a discutat cu părinţii copilului şi aceştia au confirmat că nu a fost rănit şi se simte bine”. Totuși, românca a primit un avertisment.

Decizia organizatorilor a fost puternic criticată pe rețelele de socializare. Mai ales că incidentul a adus aminte de unul similar, petrecut în 2020, la US Open, când liderul mondial, Novak Djokovic, a lovit la nervi o minge, iar aceasta a nimerit o arbitră de linie, sârbul fiind descalificat atunci.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.