Încep înscrierile la Cupa Titan la caiac-canoe!

Cupa Titan la caiac-canoe, ediția de vară 2022 va avea loc sâmbătă, 9 iulie, pe lacul Titan din parcul Alexandru Ioan Cuza, București. Competiția este una cu tradiție în București și se adresează atât sportivilor de performanță, cât și sportivilor amatori.

Disciplină nouă în concurs!

Anul acesta aduce câteva noutăți importante față de edițiile anterioare. În primul rând include o disciplină nouă: este singura cursă de dragon boat pentru sportivii de performanță din București. Tot în cadrul acestei categorii de concurs va avea loc și cursa Imunis, în care echipajele vor fi alcătuite exclusiv din persoane supraviețuitoare de cancer de sân.

În plus, la final, antrenorii vor organiza sesiuni de inițiere în caiac pentru copiii din centre de plasament, iar amatorii vor putea participa la igienizarea lacului Titan din caiace.

Iată categoriile de concurs

1. Caiac sprint 200 m, pentru sportivii de performanță din toate categoriile, masculin și feminin: K1 U12, K1 cadeți (13-14 ani), K1 juniori 2 (15-16 ani)), K1 juniori 1 (17-18 ani), K1 seniori (19-35 ani) și K1 master (+ 35 ani);

2. C1 canoe, master, masculin și feminin;

3. Caiac tură amatori, 1000 m, K1 tura open, masculin si feminin;

4. Dragon Boat, 200 m, care include:

  • Cursa Imunis, echipe de 10 persoane, toboșar și cârmaci;
  • Cursa open mixt, echipe de 10 persoane, toboșar și cârmaci.

Înscrierea la toate categoriile de concurs este gratuită, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Formularul de înscriere, programul și toate detaliile evenimentului se găsesc pe pagina competiției.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.