Pistă pumptrack de 42 de metri, inaugurată în cartierul Brâncuşi

foto: Facebook Ciprian Ciucu

O pistă pumptrack de 42 de metri, pentru biciclete, skateboard-uri, role şi trotinete, a fost inaugurată în cartierul Brâncuşi, transmite primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

„Căutăm mereu soluţii pentru ca toate grupele de vârstă să poată petrece timp liber de calitate în Sectorul 6. Împreună cu Asociaţia Zi de Bine şi Melania Medeleanu am inaugurat o pistă pumptrak în cartierul Brâncuşi, spre bucuria tinerilor şi celor mici. De fiecare dată când am fost pe str. Valea Largă i-am văzut pe tinerii şi copiii din cartier cum îşi improvizaseră o astfel de pistă din pământ. Când Zi de Bine a avut această iniţiativă am ştiut exact unde trebuie montată. Acum căutăm soluţii pentru a face locuri de petrecere a timpului liber şi pentru tinerele fete, pentru adolesecente, adaptate nevoilor lor. Dar vorba Melaniei: mai bine să le întrebăm direct ce fel de spaţii îşi doresc, iar noi le vom proiecta în consecinţă”, a scris primarul, pe Facebook.

Pista se află în parcul Constantin Brâncuşi din cartierul ANL Constantin Brâncuşi, strada Valea Oltului nr. 139-141. Asamblarea a început sâmbătă dimineaţa, iar pista de 42 de metri este „în forme şi curbe pe înălţimi diferite, numai bune pentru invenţii pe roţi”, a informat Primăria Sectorului 6.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.