Simona Halep, de neoprit la Wimbledon!

Update: Adversara Simonei Halep din sferturi este Amanda Anisimova (20 ani, 25 WTA), care a dispus de franţuzoaica Harmony Tan cu 6-2, 6-3.

Românca are 2-1 în meciurile directe cu Anisimova, pe care a întrecut-o recent la Bad Homburg, pe iarbă, cu 6-2, 6-1, în sferturi. Americanca a câştigat primul lor duel, în 2019, în sferturi la Roland Garros, cu 6-2, 6-4, iar Halep şi-a luat revanşa un an mai târziu, în turul al treilea al Openului Franţei, cu 6-0, 6-1.

 

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon după ce a învins-o pe Paula Badosa în minimum de seturi, scor 6-1, 6-2, în doar 60 de minute.

Sportiva din Constanța, în prezent pe locul 18 în ierarhia WTA, reușește o nouă victorie categorică în fața spaniolei de 24 de ani, numărul 4 mondial şi favorită 4.

Paula Badosa şi Simona Halep au mai fost adversare o dată, tot în acest an, la Madrid, în turul al doilea. Atunci, Halep s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1.

Simona Halep va evolua în sferturi împotriva învingătoarei din duelul Amanda Anisimova (25 WTA) – Harmony Tan (115 WTA).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.