LIVE Foto & video: RĂZBOI în Ucraina! 15 persoane ucise in orașul Ceassiv Iar

Update 15:00: Procurorii români s-au autosesizat cu privire la săvârșirea de crime contra umanității în Ucraina. Vor desfășura propria anchetă cu privire la impactul războiului asupra ucrainenilor care dețin și cetățenia română.

……………………………………………………………………………………………….

Update 14:00: Numărul ucrainenilor care intră în ţările membre ale Uniunii Europene a revenit la nivelurile de dinainte de invazia Rusiei, a declarat luni comisarul european pentru afaceri interne Ylva Johansson, relatează Reuters.

………………………………………………………………………………………………..

Update 13:00: Președintele Volodimir Zelenski a ordonat armatei să recupereze regiunile de coastă din sud, a declarat ministrul ucrainean al Apărării, Alexei Reznikov, într-un interviu pentru cotidianul britanic The Times.

……………………………………………………………………………………….

Update 12:00: Trupele ruse au atacat cu rachete și tancuri Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina.

………………………………………………………………………………………………

Update 11:00: Gazprom oprește astăzi livrările de gaze către Europa prin conducta Nord Stream 1. Motivul oficial al sistării gazelor îl reprezintă „lucrările de mentenanță”.

……………………………………………………………………………………………..

În operațiunile de salvare din orașul ucrainean Ceassiv Iar, bombardat sambata de ruși, salvatorii au reușit sa mai scoata duminica, in viața, o a șasea persoana.
Acestia apreciaza ca sub daramaturile blocului distrus ar mai fi 23 de persoane. 15 oameni au fost scoși fara viața. Forțele ruse continua sa bombardeze obiective, inclusiv civile din regiunea Donețk și, potrivit specialiștilor britanici, fac mici progrese.

Într-un comunicat emis sambata seara, Ministerul rus al Apararii i-a acuzat pe ucraineni ca instaleaza oameni și armament in școli și cladiri civile din mai multe localitați din Donețk și Harkov.

Pe alta parte, și armata ucraineana anunța ca a lovit doua puncte de comanda și depozite rusești din regiunea Cernobaevka, din sud.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.