Percheziții în București și județul Ialomița într-un dosar de furt calificat

Poliția Capitalei informează că, în cursul dimineții, au fost puse în aplicare 10 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul București și judeţul Ialomița, într-un dosar de furt calificat.

Potrivit sursei citate, în data de 18 iunie, Secția 4 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o persoană, cu privire la faptul că dintr-o locuință din Sectorul 1 a fost sustras un seif ce conținea aproximativ 300.000 de euro.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de trei bărbați.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, persoanele bănuite au fost depistate și conduse la sediul Poliției Capitalei pentru audieri. De asemenea, au fost identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă, printre care sume de bani, a căror proveniență nu a putut fi justificată, precum și 2 autoturisme.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului Grupuri Infracționale Violente, Serviciului Acțiuni Speciale si Serviciului Criminalistic, din cadrul Poliției Capitalei și al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.