CET Grivița rămâne fără gaze! 15.000 de apartamente fără apă caldă!

Datoria SC CET GRIVIȚA SRL către furnizorul de gaze naturale, Engie, este de 3 milioane de lei, reprezentând contravaloarea facturii din 30 aprilie, conform unei somații primite, ieri, de către CET Grivița.

Din cauza acestei datorii, începând cu 1 august, Engie va reduce debitul de gaze către CET Grivița cu până la 50%, iar din data de 4 august, va sista complet furnizarea gazelor naturale, potrivit adresei primite de către CET GRIVIȚA.

CET Grivița, care se află în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1, a solicitat în nenumărate rânduri primăriei din Banu Manta majorarea capitalului social al societății pentru a putea acoperi creșterea prețului la gaze.

Edilul Clotilde Armand nu a supus, însă, dezbaterii Consiliului Local nici majorarea de capital, nici bugetul de venituri și cheltuieli pe anul acesta al CET Grivița, după cum declara, pentru București FM, Ionuț Sorin Mitrescu, președintele Consiliului de Administrație al societății.

Oprirea CET Grivița va lăsa fără apă caldă 15 mii de apartamente bucureștene dintre cele branșate la sistemul de termoficare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.