Sinaia pe bicicletă la ediția a VI-a

Asociația GO4FUN organizează la Sinaia, pe Valea Prahovei, a șasea ediție a evenimentului ”Sinaia pe bicicletă”, în parteneriat cu Primăria Sinaia.

În perioada 20-21 august, ”Sinaia pe Bicicletă” va aduna pasionații sportului pe două roți pentru două zile de plimbare prin Perla Carpaților.

”Vom petrece împreună două zile frumoase pe bicicletă, parcurgând trasee inedite, de dificultate ușoară spre medie, în Sinaia, valorificând toate avantajele oferite de cel mai elegant oraș de munte din România”, anunță organizatorii.

Program Sâmbătă: Start ora 10.00 din curtea Primăriei Sinaia, urcare pe traseul: Parcul Ghica – Mănăstire Sinaia – Cabana Schiorilor – Telegondola Sinaia. Urcare cu bicicletele cu telegondola până la cota 1.400. De acolo, urcare fără biciclete la cota 2000. Vizită platou 45 minute. Regrupare la cota 1.400. De acolo, coborâre pe drumul Cotei până în Parcul Ghica – esplanada de la Hotel Caraiman – festivitate de premiere.

Program Duminică: Traseu cultural. Plecare la ora 10.00 de la Primăria Sinaia – Muzeul Orașului Sinaia (cu vizită)– urcare la Castelul Peleș (cu vizită la Pelișor) via Mănăstirea Sinaia – retur pe la Muzeul Național George Enescu și finish în Parcul Ghica.

Detalii despre înscrierea la evenimentul ”Sinaia pe bicicletă” găsiti AICI.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.