România se alătură în acest weekend evenimentului L’Étape by Tour de France

Duminică, 28 august, va avea loc prima ediție a competiției L’Étape România by Tour de France ce se desfășoară în București.
Competitia se adreseaza atât cicliştilor cu experienţă cât şi amatorilor din ţară şi din străinătate.

Participanții vor avea parte de trei trasee pentru toate abilitățile, dezvoltate de specialiști în domeniu: The Race – 85 km, The Ride – 42 km şi City Adventure – 14 km.

Traseele vor marca locuri emblematice din Bucureşti, scopul fiind acela de a descoperi destinaţii interesante pe două roti: Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Palatul CEC, Primăria Capitalei, Casa Armatei si Ateneul Român.

În Piața Constituției va fi amenajat L’Étape România by Tour de France Village, deschis pentru public pe 27 august, iar pe 28 august, în ziua competiției, arealul va fi destinat exclusiv participanților în cursă și festivității de premiere.

Race Village va conține un muzeu în aer liber, zonă de încălzire, food-court, asistență mecanică pentru cicliști, zonă de masaj, zonă de premiere cu scenă și numeroase activări interesante realizate de sponsorii și partenerii evenimentului.

Mai multe bulevarde şi străzi din Bucureşti se vor închide, duminică, 28 august, pentru L’Étape România by Tour de France.

La ora 08:00 vor lua startul din zona Palatului Parlamentului cei înscrişi pe traseul City Adventure de 14 km, iar la ora 09:00 se va pleca în cursă pe traseele The Ride, de 42 km şi The Race, de 85 km.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.