VIDEO: Alexandrina Carmen Ene ne invită la prima ei expoziție de pictură!

Psihoterapeut, cu un doctorat la Sorbona, dupa ce inițial fusese profesoară de limba română, pictorita Alexandrina Carmen Ene crează o lume aparte, de lumină si culoare, în centrul căreia se află florile. Nu orice fel de flori, ci UMANIFLORI, căci le investește cu sentimente și viață, asemănându-le oamenilor. Intr-o lume mai blândă, mai senină, mai încărcată de dragoste!

Pasiunea pentru desen și pictură vine din copilărie, când desena prințese șui pe linoleumul verde din apartamentul părinților și o ajută și astăzi, să definească și să-și explice, uneori, resorturile interacțiunii cu pacienții din cabinetul său de psiholog.

Prima expoziție personală a pictoriței va avea vernisajul în 1 septembrie, iar la București FM vă oferim avanpremiera evenimentului, cu imagini ale pânzelor artistei în inregistrarea video de pe canalul youtube bucurestifm, si povestea ei de viață, onair si online.

O lume aparte, bogată, plină de culoare si sens, lumea creată de un om special, pe care vă invităm să-l descoperiti în dialogul cu Ioana Brușten.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.