VIDEO: Goat Rally la București!

Un grup de pasionaţi de maşini puternice au organizat Goat Rally – un tur prin toată ţara cu scop de conştientizare a riscurilor vitezei, dar şi de promovare a condusului prudent, indiferent de caii putere.

Goat Rally sau Greatest Of All Time Rally, noul eveniment care uneşte pasionaţii de maşini din România şi de peste hotare, este un circuit în scop de educare a pasionaţilor de viteză şi a publicului general.

Turul a pornit din Timişoara și a continuat în Piaţa Mare din Sibiu, în Piaţa Sfatului din Braşov și în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Linia de finish este în Mamaia.

Circuitul găzduieşte un adevărat show al maşinilor unicat de tipul Lamborghini, Ferrari sau Porsche, majoritatea având aproximativ 1.000 cai-putere. Publicul a putut admira de la mică distanţă cei mai spectaculoşi bolizi şi au putut interacţiona cu persoanele care le deţin şi conduc, veniţi special pentru eveniment din toată Europa.

Mesajul Goat Rally este că indiferent de numărul cailor-putere, o maşină trebuie stăpânită în fiecare secundă şi nu trebuie să pună în pericol participanţii la trafic, prudenţa fiind cuvântul de ordine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.