Daniel Băluță: „Niciun copil nu mai învață în trei schimburi, în Sectorul 4”!

Foto: Facebook Daniel Baluta

Primarul Daniel Băluță a declarat, astăzi, că anul școlar a început în condiții bune, în Sectorul 4. Cele mai importante succese sunt reprezentate de faptul că, în nicio unitate de învățământ din sector, copiii nu mai sunt obligați să învețe în trei schimburi și că niciun copil nu mai merge la creșe, grădiniță sau școală într-o clădire cu bulină roșie, a mai spus edilul Sectorului 4.

În plus, toate școlile din Sectorul 4 au aviz de securitate la incendiu, iar aproape 50% dintre unitățile de învățământ au autorizație de securitate la incendiu. Investițiile în acest sens continuă și primarul de la Piața Coșbuc speră că, în trei – patru ani de zile, toate unitățile de învățământ din Sectorul 4 să aibă autorizații de securitate la incendiu.

De asemenea continuă investițiile în infrastructura școlară. În acest moment, se află în lucru nu mai puțin de opt unități școlare. Unele grădinițe, sunt în renovare, se lucrează și la două creșe, care vor fi finalizate în circa patru – cinci luni. Au început și lucrările la Liceul „Mihai Eminescu”, a mai declarat Daniel Băluță pentru București FM.

Edilul Sectorului 4 le urează tuturor copiilor care au început, astăzi, școala să învețe, pentru a reuși în viață.

„O să le urez tuturor ceea ce i-am urat Alexandrei, fetiței mele, astăzi, înainte să plece la școală. În primul rând, i-am urat un an spornic, pentru că anul acesta are capacitatea. Este cel mai greu an din viața ei în școala primară. 

Vreau să le urez succes la examene tuturor celor care sunt în ani terminali, în casa a opta, în clasa a douăsprezecea. Profesorilor vreau să le mulțumesc pentru tot ceea ce fac pentru copiii noștri. Și tuturor copiilor, în general, le doresc din tot sufletul să fie extrem de preocupați de carte, pentru că este singurul mod în care pot să reușească în viață”, a declarat Daniel Băluță la București FM.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.