VIDEO: Isabella Nardini și Cristian Movilă – „Unfinished este o comunitate”!

Despre Festivalul UNFINISHED au aflat Andreea și Alex de la Cristian Movilă, fondatorul festivalului Unfinished, și Isabella Nardini, curator de experiențe, invitați în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe facebook-ul București FM.

„Acesta este un festival despre tot. Cred că lucrul care îmi place cel mai mult la Unfinished este că nu e doar un festival, este o comunitate unde toată lumea este deschisă să învețe de la celălalt. Aducem foarte multă lume anul acesta și sunt foarte entuziasmată pentru că vin și cei care au luat parte la edițiile online și putem, în sfârșit, să îi cunoaștem în persoană”, a spus Isabella Nardini.

„Totul a plecat de la o dorință de-a mea de a pune oameni care sunt total diferiți sub același acoperiș. Cumva, să înțelegem valoarea celorlalți în viața fiecăruia. Totul a plecat de la un mic vis și, cumva, a explodat la următoarele ediții. La început am fost aproximativ 500 de oameni și am văzut că este în creștere. Sunt oameni care aplică pentru că la noi contează foarte mult cine face parte din comunitate. Păstrăm platformă în online pentru că sunt oameni care aplică din 71 de țări, până acum, și ediția fizică o să primească doar 3.141”, a povestit Cristian Movilă.

Dacă vrei să afli de unde a venit numele Unfinished, care este line-up-ul, cum poți să participi, în ce constă conceptele „Modern Love Life” și „Speed dating” din cadrul festivalului, vezi VIDEO.

„Lumea este din ce în ce mai înfometată după lucrurile altfel, după noutățile pe care, normal, nu le întâlnim în zona noastră de confort. O să fie o versiune hibrid. Lăsăm în continuare comunitatea să se bucure și din online și, în același timp, focusul este pe fizic”, a adăugat Cristian Movilă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.