VIDEO: Cum prevenim transmiterea proprilor traume/pattern-uri asupra copiilor noștri?

În ciuda eforturilor părinților de a oferi copiilor o educație și o creștere sănătoasă din punct de vedere psihologic, aceștia au tendința de a se comporta exact așa cum s-au comportat și părinții lor, de a le insufla propriile credințe limitative sau de a supracompensa pentru ele, fapt ce devine nociv.

Mădălina Golgoțiu, psihoterapeut integrativ Hedepy, a fost invitata Elenei Zagaican în emisiunea LifeStyle și a explicat ce pot face părinții pentru a preveni astfel de greșeli.
Mădălina Golgoțiu, este psihoterapeut integrativ Hedepy, cu diplomă în psihotraumatologie, în psihologie organizațională, cursuri acreditate internațional de Mental Health Facilitator in Organisations și cursuri acreditate internațional pe consiliere vocațională.

Hedepy.ro este o platformă de terapie online, al cărei scop este de a ușura calea către psihoterapie, care a devenit rapid lider de piață în Republica Cehă, Slovacia și România, unde deține peste 40% din piață, fiind prezentă și în Italia, Polonia și actualmente în Grecia, Ungaria și Ucraina. În anul 2021, Hedepy a înregistrat în România un număr de 1300 de sesiuni de psihoterapie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.