Sector 3: licitaţie pentru autogunoiere şi utilaje agricole

Licitaţie pentru achiziţionarea de autogunoiere, autospeciale complexe şi utilaje agricole, la o valoare totală estimată de 43.024.273 de lei, anuntata de Direcţia generală de salubritate Sector 3, pe SICAP.

Acordul cadru prevede furnizarea de autoutilitare cu două sau cu cinci locuri, autocamionete cu cinci locuri cu plug şi sărăriţă, platforme de 3,5 tone, gunoiere de şapte, de 14 sau de 16 metri cubi, autocare cu minim 40 de locuri, nacele, minitractoare sau maşini de forat puţuri.

‘Autospecialele de tip gunoieră, de tip mono operatator şi utilajele agricole se împart pe mai multe capacităţi, destinaţii şi cu ajutorul acestora se efectuează diverse activităţi de colectare a deşeurilor. (…) În momentul de faţă Direcţia Generală de Salubritate Sector 3 necesită suplimentarea flotei cu autospeciale dotate în vederea realizării sarcinilor specifice salubrizării. Pentru asigurarea continuităţii prestării serviciului public de salubrizare pe raza Sectorului 3 al Municipiului Bucureşti, respectarea indicatorilor de performanţă (…) respectarea cerinţelor prevăzute în legislaţia privind protecţia mediului referitoare la salubrizarea localităţilor, este necesar un număr suficient de autogunoiere şi autospeciale pentru a realiza în mod continuu şi neîntrerupt sarcinile’, se menţionează în anunţ.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 80%, iar perioada de garanţie 20%. Durata contractului este de 24 de luni, se arata in comunicat.

Termen limită pentru primirea ofertelor este 31 octombrie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.