Condimente potrivite pentru ceai și cafea!

Sursa foto: Andra Radu

Ceaiul și cafeaua sunt băuturi sănătoase, dar condimentele potrivite le pot face şi mai bune. Aceste băuturi au proprietăți antiinflamatorii, protejează membranele celulare şi previn dezvoltarea bolilor cardiovasculare.

Pentru a crește beneficiile acestor băuturi, pot fi adăugate diverse condimente. Acestea măresc proprietățile antioxidante și conferă arome originale.

Condimentele cele mai potrivite sunt ghimbirul, scorţişoara, cardamomul, cuişoarele, piperul negru, dar şi cojile de portocală. Pe lângă gustul şi aroma deosebită, băuturile vor deveniși mai sănătoase.

Nici ceaiul şi nici cafeaua nu trebuie băute prea fierbinți, iar dacă se preferă mierea, băuturile trebuie să fie calde.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.