”Aproape”, premieră la Teatrul Excelsior, în acest weekend

Teatrul EXCELSIOR prezintă premiera spectacolului APROAPE (titlu original Almost, Maine) de John Cariani, în regia lui Eugen Gyemant, pe 7, 8, 9 octombrie 2022, de la ora 19:00.

O comedie romantică presărată cu accente de realism magic, spectacolul APROAPE tratează cu umor și candoare chestiuni ale inimii care țin de micro‑universul relațiilor umane și vorbește despre puterea apropierii autentice care transformă griuri incerte în culori pure.

Spectacolul APROAPE reprezintă prima colaborare a regizorului Eugen Gyemant cu trupa teatrului: „I‑am simțit foarte aproape pe actorii Teatrului Excelsior și am lucrat la aceste personaje ca și când ne-am împărtăși unii altora propriile experiențe, ceea ce cred că se va simți și în spectacol. Spectatorii vor aveasenzația că vorbesc cu niște prieteni despre lucruri pe care, în ciuda stranietății lumii pe care o vor vedea, le vor recunoaște ca fiind cât se poate de aproape de propria lor viață.”

Îi veți vedea pe scenă pe: Loredana Cosovanu, Pamela Iobaji, Radu Micu, Mihai Mitrea, Bogdan Nechifor, Alex Popa, Dan Pughineanu, Iulia Samson, Ana Udroiu.

 

APROAPE este prima dintre cele cinci producții care vor avea premiera la până la finalul acestui an la EXCELSIOR, ca parte a noii ofertei repertoriale a acestei stagiuni. Ne-am propus să ne împrietenim cupublicul nostru și să devenim teatrul adolescenților și al tinerilor din București – cel mai cool și fresh loc în care îți poți petrece timpul liber. Pregătim spectacole special gândite pentru ei, spectacole incisive, cu atitudine, care să dea voce preocupărilor și întrebărilor lor, dar și proiecte educaționale care să aducă teatrul mai aproape de tineri, dincolo de sala de spectacole. De acum, tinerii sunt center stage-ul Teatrului EXCELSIOR.”. – Vlad Cristache, manager interimar Teatrul EXCELSIOR

Textul lui John Cariani a fost tradus de Cristi Juncu. Scenografia îi aparține Sabinei Veșteman, iar lighting design-ul, lui Costi Baciu.

Următoarele reprezentații sunt programate pe 12 și 13 octombrie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.