VIDEO: Mădălina Ivașcu (cofondator RADAR New Media): ”Avem o premieră: primul Oracol AI”

Despre Festivalul de new media art RADAR, ediția #3 – M E T A V E R S, care va avea loc în centrul Bucureștiului, între 14 și 16 octombrie, în trei clădiri de patrimoniu – Palatul Oscar Maugsch, Palatul Bursei – CCI și GHICA House, au aflat Andreea și Alex de la Mădălina Ivașcu, invitată în Matinalul “Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București FM.

“Festivalul începe astăzi, de la ora 14.00. Ne place foarte mult ceea ce facem și ne bucurăm că putem face asta și în România. Aici este un demers început acum 5 ani. E un proiect de multidisciplinare și ne-am dat seama că s-a creat o comunitate și putem expune multe proiecte. Acum putem expune 30 de proiecte în 3 locații de patrimoniu”, spune reprezentantul RADAR New Media.

Dacă vrei să afli detalii despre spațiile de desfășurare, cum vor fi create Avatarurile, cum sunt împărțite pe locații, cine va putea prezice viitorul cu ajutorul Inteligenței artificiale, ce activități au pregătit, cine vor fi invitații la Conferințele zilnice, vezi VIDEO.

”Tema este «Avatar», pentru că este elementul principal al Metaversului. Fiecare dintre noi urmează să avem această identitate în aceste spații virtuale. Am folosit inteligența artificială ca unealtă de creație. Am creat peste 5.000 de avataruri, din toate culturile. Mai avem o premieră: primul Oracol AI. Este o premieră la nivel mondial, o creație a colegilor mei, care poate da predicție asupra viitorului. Are la bază întregul Internet. Am numit-o Ana”, explică Mădălina Ivașcu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.