Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Noi premiere se văd în cinematografe. Una dintre ele este pelicula ”Amsterdam”, în regia lui David O. Russell. Distribuția acestei drame istorice nu este de neglijat – îi vedem pe Christian Bale, Margot Robbie și Zoe Saldana.

Plasat în anii ’30, filmul spune povestea a trei prieteni care sunt, pe rând, martori ai unei crime, apoi suspecți principali și, în final, cei care scot la lumină unul dintre cele mai șocante comploturi din istoria Statelor Unite.

Și pentru că se apropie sărbătoarea (importată) de Halloween, avem un titlu cu tematică.

Halloween Ends” este o producție de anul acesta, un film horror thriller, regizat de David Gordon Green, cu Jamie Lee Curtis, Judy Greer și Andi Matichak.

Legendara înfruntare dintre Michael Myers și Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) ajunge la un punct înfiorător în această ultimă parte a celebrei francize.

Premiera românească din cinematografe este ”Fără prelungiri”, o comedie dramă regizată de Ștefan Pătrașcu. Din distribuție fac parte actorii Răzvan Vasilescu și Cecilia Bârbora.

Violeta este directoarea unui azil de bătrâni. Face o înțelegere cu un consilier de la primărie și pune la cale un plan pentru delapidarea unor fonduri de la Uniunea Europeană. Se folosește de locatarii azilului pentru diverse activități culturale. Primăria o susține, fiind an electoral.

Fără Prelungiri” este o poveste universală despre puterea de a o lua de la capăt.

Și pe platforma Netflix avem noutăți luna aceasta.

Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake / Consecințe: Everest și cutremurul din Nepal: Sezonul 1 este un serial documentar original Netflix, despre cutremurul din 2015, din Nepal.

Serialul este bazat pe relatările directe ale supraviețuitorilor și pe filmările reale.

În Doll House / Case pentru păpuși (film original Netflix), solistul vocal cu probleme al unei trupe rock încearcă să reînnoade relația pe care nu a avut-o niciodată cu fiica lui înstrăinată.

În serialul Glitch/ Anomalii, o tânără își unește forțele cu o pasionată de OZN-uri pentru a investiga dispariția subită a iubitului ei, dar e curând prinsă într-o conspirație stupefiantă.

Filmul Luckiest Girl Alive / Cea mai norocoasă fată ne spune povestea celei care lucrează ca redactor la o revistă de renume și gustă din plin viața newyorkeză. Acum, un documentar dur o forțează să retrăiască momente cumplite din liceu. Un film cu Mila Kunis, Finn Wittrock și Connie Britton.

Tot pe Netflix găsim titlurile Aventuri trăsnite cu James, Oameni bătrâni, Clubul de la miezul nopții, Cine e cârtița?, Echipa revanșei, Gardienii pădurii, Insula lupilor marini, Soție de împrumut, Cușca, serialul Excepție, Fluturi negri, Toți vrem să fim salvați, Familia e sacră, Aranjamentul: Sezonul 2, Blestemul din Bridge Hollow.

Acestea sunt noutățile de pe Netflix și premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.