Avion cazut pe bloc

Foto arhiva

Mai multe explozii s-au auzit in aceasta dimineata in orasul ucrainean Dnipro, din regiunea Dnipropetrovsk. Potrivit canalelor locale de Telegram un nor de fum se ridica deasupra orasului. Initial, in suburbii s-au auzit sunete provocate de apararea antiaeriana iar apoi s-a semnalat o explozie puternica in oras.

Explozii s-au semnalat dimineata si la Harkiv. Primarul orasului, Ihor Terehov a raportat 2 serii de explozii in decurs de 5 minute. Din cauza bombardamentelor, circulatia trenurilor de metrou a fost temporar suspendata. Autoritatile au facut apel la populatie sa nu paraseasca adaposturile pana la încheierea alertei de raid aerian.

Bombardamente au fost si la Mikolaiv, pe timpul noptii. Guvernatorul regional, Vitali Kim Rusii a declarant ca rusii au atacat cu rachete S-300 si au lovit un imobil cu 2 etaje iar sub daramaturi a fost gasit cadavrul unui barbat.

Un avion militar rusesc de lupta s-a prabusit peste un bloc de locuinte in orasul Eisk din sudul Rusiei la scurt timp de la decolare.
Accidentul s-a soldat cu incendierea cladirii si decesul a 6 persoane, potrivit agentiei de stiri Tass citata de Reuters.
Inca 6 persoane sunt date disparute si alte 19 au fost ranite, au informat oficialii.
Orasul este separat de teritoriile ucrainene ocupate de rusi printr-o fasie ingusta din Marea Azov.
Guvernatorul regiunii Krasnodar a negat informatile locale potrivit carora avionul ar fi fost incarcat cu munitie.
Autoritatile au comunicat ca 250 de personae intre care 40 de copii au fost evacuate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.