”Miercurea curățeniei” în sectorul 6: Tone de praf și mizerie, strânse de pe Bulevardul Iuliu Maniu!

Aproximativ cinci tone de mizerie şi praf au fost strânse de la bordură, miercuri, de pe bulevardul Iuliu Maniu, anunţă Primăria Sectorului 6, potrivit Agerpres.

Între orele 10,00 – 14,00 s-au adunat circa cinci tone de mizerie: gunoaie, frunze, dar şi maldăre de praf. S-a măturat mecanizat şi s-a spălat carosabilul.

În plus au fost găsite rigole înfundate, care blocau scurgerea apei la ploaie.

Astăzi, am demarat curățenia de la bordură pe Bd. Iuliu Maniu, prima acțiune de acest fel din București. În patru ore, în intervalul 10.00-14.00, am adunat, circa 5 tone de mizerie: gunoaie, frunze, dar și maldăre de praf. S-a măturat mecanizat și s-a spălat carosabilul. Erau nenumărate pete de ulei, scurse de-a lungul timpului și canale înfundate”, a anunțat Primăria Sectorului 6.

Aproape 90% dintre cei care au avut maşinile parcate la bordură le-au mutat. Din 501 maşini, doar 61 au fost lăsate la marginea bulevardului.

În fiecare miercuri, parcarea va fi interzisă câteva ore, pe segmentul bulevardului Iuliu Maniu dintre Lujerului şi Valea Cascadelor, pe ambele sensuri de circulaţie, pentru curăţenie.

Primăria Sectorului 6 reaminteşte că Bucureştiul se află în procedură de infringement în ceea ce priveşte calitatea aerului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.