Runa (Timebelle): ”Lăsați-mă să fiu cine vreau să fiu”

Despre noul single Timebelle au aflat Andreea și Alex de la Runa, solista trupei, invitată în „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm.

”În 2014, la sfârșit, am ajuns în Elveția. Am participat la Eurovision, dar juriul nu ne-a votat și am ieșit pe locul 2, deși am fost numărul 1 la votul publicului. Nu am fost votați pentru că am refuzat să semnăm cu Universal, care ne cumpăra cu totul. Dar am reușit la Eurovision în 2017. Trupa era axată mai mult pe muzică balcanică, dar am trecut la pop rock și balade. Ne merge fain. Acum suntem doar în formulă de doi: eu și Emanuel. Ne înțelegem foarte bine”, povestește Runa.

Dacă vrei să afli de unde vine numele trupei, ce s-a întâmplat la filmările clipului, ce presupune proiectul single al Runei, vezi VIDEO.

”Piesa $1 este faza mea pop rock. Fiecare interpretează piesa cum simte. Pentru mine a fost o stare agresivă venită împotriva societății: lăsați-mă să fiu cine vreau să fiu! E doza mea de anarhism în care vreau să fiu cine sunt. Clipul a fost mișto, m-am simțit bine. Am filmat în Mexic”, spune artista.

”Trebuie să recunosc că Eurovision chiar te face dependent. Tu ești pe scenă încontinuu, oamenii te iubesc, e genial. Însă nu mai faci nimic altceva, e doar piesa aia. Dar vrei tot timpul mai mult și, parcă, nu treci de granițele bulei respective. Lui Emanuel i-am spus că singurul mod în care m-aș mai duce acolo ar fi să zic: da, asta e piesa care câștigă! Cu Timebelle avem concerte în noiembrie și decembrie. E plin. În România, dacă nu apari cu piese noi tot timpul, e greu. Dar acolo e mai simplu. Vara asta am cântat alături de nume foarte mari, de genul Eric Clapton”, a spus Runa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.