Cupa Alergării – înscrierile se închid pe 31 octombrie

Pe 5 noiembrie are loc pentru prima dată în format fizic Cupa Alergării, un eveniment 321sport #RunningCulture, care provoacă alergătorii să își depășească limitele într-un format competițional unic.
Înscrierile sunt deschise până pe 31 octombrie.

Evenimentul aduce pe pista de atletism Lia Manoliu din București sportivi amatori și profesioniști.

Competiția va fi împărțită în două faze.

În FAZA CALIFICĂRILOR, toți participanții vor parcurge 4 probe (de 2 ori 100 metri sprint și câte o dată 400 metri și 5000 metri).

În urma calificărilor, participanții vor ști unde vor concura în Play-off ori în Play-ouț.

Play-off-ul va fi rezervat celor mai performanți alergători. Aici pot fi atât alergători profesioniști, cât și amatori cu performanțe bune.
Play-out-ul va fi dedicat celor care au fost mai lenți în faza calificărilor.
Accesul în Play-ouț este rezervat sportivilor amatori.

În FAZA FINALĂ, atât cei din play-off-ul masculin și feminin, cât și cei din play-out vor alerga o singură distanță: 800 metri.

Bonusul acestei competiții este o ședință foto. Toți participanții vor fi fotografiați de Adi Bulboacă, în studioul său.

Adi Bulboacă este un fotograf de excepție și un membru activ al comunității 321sport, alături de care a terminat primul maraton în 2022, ca pregătire pentru Arctic Ultra 2023.

Înscrierea la Cupa Alergării se face online pe site-ul https://cupaalergarii.321sport.ro.

Taxa de participare este de 50 lei și reprezintă o donație directă către Asociația „Zi de Bine”.

Participanții sunt încurajați însă să fie mai generoși și să doneze mai mult Asociației, dat fiind că toate fondurile obținute din această competiție vor fi redirecționate pentru susținerea proiectului „Plantați în Amintire”.

Comunitatea de alergare 321sport a apărut în 2015. Încă de la început, scopul acesteia a fost să încurajeze oamenii să alerge, să îi susțină, pe tot parcursul efortului și să aibă grijă ca absolut orice participant să se simtă binevenit și acceptat.
Încă din 2015 membrii comunității aleargă, în fiecare marți seară, de la ora 19:30, în parcul Herăstrău, iar antrenamentele sunt ținute de un antrenor specializat în mod gratuit pentru toți participanții.

Conform concepției 321sport alergarea este „casa diversității”, acel motiv care poate face ca oameni fundamental diferiți să devină prieteni și colegi.
Valorile 321sport #RunningCulture sunt prietenia, solidaritatea și incluziunea socială, pe care încearcă să le transmită la toate evenimentele pe care le organizează.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.