METEO: Vreme neobișnuit de caldă la început de noiembrie!

foto: Adriana Baciu

În acesată noapte, în Capitală, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã, mai ridicatã decât cea specificã perioadei, va fi de 7…9 grade.

Mâine, vremea va fi predominant frumoasã şi deosebit de caldã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximã va fi de 25…27 de grade.

Și în țară, vremea va fi caldã pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a teritoriului, iar în sud, sud-est şi local în est deosebit de caldã.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12…14 grade în Crişana şi nordul Transilvaniei şi 27…28 de grade în Oltenia şi Muntenia.

În regiunile intracarpatice nebulozitatea va fi în general persistentã şi pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe sau burniţã, iar mai ales în prima parte a zilei se va forma ceaţã.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, chiar mai mult senin în sud, iar unele înnorãri şi izolat ploi slabe vor fi mai ales seara în Moldova.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã şi pe arii restrânse în sud-vest şi nord-est.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.