RĂZBOI în Ucraina! Zelenski: Vom face totul pentru a le da oamenilor electricitate şi căldură!

Autorităţile vor face toate eforturile pentru a le da oamenilor electricitate şi căldură, chiar dacă ”Rusia va face totul pentru a distruge viaţa normală”, a transmis președintele ucrainean, Volodimir Zelenski.

”L-am informat pe comisarul european cu privire la lichidarea consecinţelor atacului rusesc masiv asupra sectorului nostru energetic. Despre nevoile noastre din cauza unor astfel de lovituri. Ca urmare a vizitei, avem multe acorduri de lucru. Începând de acum, putem raporta că posibilitatea tehnică de alimentare cu apă a fost deja restabilită pentru toţi consumatorii din Ucraina. Pentru cei mai mulţi dintre ei, este, de asemenea, posibilă din punct de vedere tehnic furnizarea de energie electrică. În nouă regiuni ale Ucrainei continuă să existe pene de curent stabilizatoare”, a transmis Zelenski.

Liderul ucrainean a precizat însă că lucrările de restabilire continuă fără întrerupere în teritoriile care au fost eliberate de ocupanţi.

”De exemplu, alimentarea cu gaz a fost deja restabilită pentru peste 20.000 de consumatori din zonele eliberate din regiunea Harkov. Sistemele de alimentare cu căldură sunt în curs de restabilire în Vovchansk, Balakliya şi în alte oraşe. Vom face totul pentru a le oferi oamenilor electricitate şi căldură în această iarnă. Dar trebuie să înţelegem că Rusia va face totul pentru a distruge normalitatea vieţii”, a precizat Volodimir Zelenski.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.