Liviu Teodorescu: “Piesa a fost făcută într-o perioadă destul de prolifică a vieții noastre”

Despre noul single, “M-ai mințit”, au aflat Andreea și Alex de la Liviu Teodorescu, invitat în Matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București FM.

„E genul de piesă care îți rămâne în cap. Filmarea a fost o experiență wow. Abia aștept să revenim în Dubai, că e un loc în care poți face lucruri. Îi mulțumim lui Tranda și Alex Mureșan, care s-au ocupat de treaba cu clipul. Pentru mine, cel mai mișto loc a fost deșertul. Manuel Riva este în spatele producției piesei. Piesa a fost făcuta într-o perioadă destul de prolifică a vieții noastre. A venit în aceeași perioadă cu ”Muzele”. La proiectul ăsta, cel mai încântat sunt de toată treaba cu Dubaiul”, spune Liviu.

Dacă vrei să afli ce amintiri are despre filmare, în ce locuri a filmat, ce îi place cel mai mult să gătească, ce povestește de la filmările emsiunii „Te cunosc de undeva”, vezi VIDEO.

„În perioada asta îmi ocupă timpul emisiunea «Te cunosc de undeva». Sunt pe baricade cu colega Jo. Încercăm să abordăm fiecare personaj cu seriozitate. Câteodată ne e greu, că ne bufnește râsul. Cel mai greu lucru este machiajul. Am pus la cale zilele trecute niște feat-uri. La anul, tot așa: muzică”, povestește Liviu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.