Protocol pentru întâlnirea cu extratereștrii

economictimes.indiatimes.com

Omenirea nu ar ști cum să răspundă, dacă mâine am fi contactați de o civilizație extraterestră. Aceasta este concluzie unei echipe de specialiști de la Universitatea St. Andrews, Scoția, cea de a treia cea mai veche universitate de limbă engleză din lume, după Oxford și Cambridge.

Ca fapt divers, singurul protocol existent, de acest gen, fusese creat în anul 1989, însă este unul vag și susținea că în cazul unui ipotetic contact, cercetătorii trebuie să anunțe imediat comunitatea științifică, iar în cazul confirmării contactului, oamenii de știință trebuiau să aștepte instrucțiuni de la Organizația Națiunilor Unite. Ce instrucțiuni? Nimeni nu știe…

În acest scop, Universitatea St. Andrews a anunțat înființarea unei organizații formată din importanți oameni de știință care să creeze un protocol bine pus la punct pentru a pregăti omenirea în cazul unui posibil contact cu extratereștrii.

Dacă știu ei ceva ce noi nu știm, înseamnă că nu ne-au spus încă. Oficial, Departamentul Apărării din SUA a declarat recent că, din peste 140 de cazuri OZN analizate, nu există nicio dovadă palpabilă a vreunei vizite extraterestre pe Terra. Dar nu e timpul trecut.
Hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.