Diversity – proiectul care ne arată cât de diferiți putem fi

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, din cadrul Universității din București, desfășoară, în perioada 18-21 noiembrie, proiectul Diversity.

Proiectul promovează diversitatea și, totodată, schimbarea mentalității oamenilor referitor la diferite comunități din societatea contemporana de la LGBTQ+, până la minorități etnice.

În cadrul evenimentului care se va desfășura în format fizic, toți participanții vor fi îndrumați și informați de către reprezentanți ai comunităților sau specialiști din domeniu. Astfel, Diversity militează pentru ideea „Dreptul meu este și al tău!”

Este o oportunitate de informare, cât și de familiarizare cu multe concepte actuale, precum: body acceptance, violența domestică, feminism, queer și multe altele. Vor avea loc diverse activități: de la ateliere sau sesiuni de informare pe astfel de teme, până la jocuri sau activități interactive menite să le deschidă participanților noi orizonturi.

Întregul proiect se axează atât pe diversitate, cât și pe egalitatea care ar trebui să existe între oameni, indiferent de gen, orientare sexuală, aparența fizică, probleme de sănătate, religie și alte criterii pe baza cărora oamenii sunt judecați.

Pentru detalii suplimentare despre proiect, puteți contacta Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, pe pagina de Facebook ASLS România.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.