Germania, Spania, Belgia si Croatia debuteaza astazi la Cupa Mondiala Qatar 2022!

Maroc – Croatia este prima intalnire a zilei, partida fiind programata sa inceapa la ora 12:00.
Aceasta prima intalnire a grupei F opune o selectionata a Marocului care a reusit 5 victorii si 2 egaluri in meciurile de pregatire Croatiei, o echipa extrem de puternica si omogena, care probabil nici nu se gandeste la altceva decat la victorie astazi.
Favorita astazi, Croatia.

De la ora 15:00 se confrunta Germania si Japonia in meciul de deschidere al Grupei E de la acest Campionat Mondial.
Aflata la al saptesprezecea Cupa Mondiala consecutiva, Germania a demonstrat o forta de joc extraordinara in calificari, obtinand 9 victorii din cele 10 meciuri din grupa si un golaveraj extraordinar, 36 de goluri marcate si doar 4 primite.
Si Japonia s-a calificat fara probleme la turneul final, punctul forte al niponilor fiind apararea, ei incasand doar 6 goluri in cele 18 meciuri de calificare.
Favorita clara, Germania.

Spania si Costa Rica se intalnesc de la ora 18:00 intr-un meci ce se anunta cu adevarat interesant al Grupei E.
Spania a „schimbat liniile”, 20 dintre cei 26 de jucatori selectionati fiind la primul lor mondial, si vrea sa revina in varful fotbalului mondial.
De cealalta parte, Costa Rica viseaza la o reeditare a traseului de la Mondialul din 2014, atunci cand au ajuns pana in sferturile competitiei.
Favorita clara, Spania.

Ziua se incheie cu partida dintre Belgia si Canada, meci din Grupa F ce va incepe de la ora 21:00.
Ajunsa la a doua „generatie de aur”, Belgia ramane una dintre marile natiuni fotbalistice ale planetei care nu a reusit sa triumfe la nivel mondial, iar aceasta presiune se simte in lotul „diavolilor rosii”.
In urma cu 4 ani Belgia a cucerit medalia de bronz si probabil ca vor incerca sa inceapa actuala editie cu o victorie clara impotriva unei echipe a Canadei care a reusit calificarea la Mondial luand fata Statelor Unite si Mexicului.
Favorita clara, Belgia.

12:00 Maroc – Croatia
15:00 Germania – Japonia
18:00 Spania – Costa Rica
21:00 Belgia – Canada
Toate partidele vor fi transmise in direct de catre TVR.

Autor: Bogdan Bratila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.