Qatar 2022: Fiasco in loc de fiesta! Maroc elimina Spania la penalty-uri!

Ziua a fost deschisa la Cupa Mondiala din Qatar de catre optimea de finala disputata de Maroc si Spania, un meci pe care ibericii l-au dominat statistic degeaba!

Spaniolii au avut cifre mai bune decat adversarii africani in privinta posesiei (77%!), a ocaziilor de gol (14 la 6) si a cornerelor (6 la 0), insa totul a fost absolut degeaba pentru ca stilul acesta batranesc, gen revenire la tiki-taka cu mai multi tineri in teren, nu a dat niciun rezultat.

Ambele echipe si-au creat ocazii atat pe parcursul celor 90 de minute regulamentare cat si in cele doua reprize de prelungiri insa niciuna nu a reusit desprinderea decisiva pana la fluierul de final.

Astfel s-a ajuns sa se decida calificarea la loteria loviturilor de departajare.

Iar in acest moment marocanii, mult mai proaspeti psihic si mai linistiti au punctat prin Sabiri, Ziyech si Hakimi (a ratat doar Benoun de la marocani) in vreme ce din partea ibericilor au ratat toti cei trei executanti, Sarabia, Soler si Busquets!

Felicitari si portarului marocan, Bono, cel care a aparat doua dintre cele 3 penalty-uri, si care isi duce echipa in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, acolo unde va intalni Portugalia, duminica, 10 decembrie.

Autor: Bogdan Bratila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.