RĂZBOI în Ucraina! Zelenski, mesaj de Ziua Forţelor Armate!

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, i-a vizitat marți pe soldaţii din apropierea frontului de est. El le-a mulțumit tuturor celor implicați în efortul de război, pentru a marca astfel Ziua Forțelor Armate ale țării.

”Astăzi este ziua recunoştinţei noastre. Exact aceasta este însemnătatea lui 6 Decembrie – şi este pentru totdeauna. Acum, doar în acest fel va sărbători poporul nostru Ziua Forţelor Armate ale Ucrainei – cu cuvinte de recunoştinţă, sentimente de recunoştinţă, lacrimi de recunoştinţă. Când Ziua Forţelor Armate într-un stat este o sărbătoare a recunoştinţei, sunt sigur că un astfel de stat nu poate fi învins şi nu poate fi frânt”, a declarat Zelenski.

”Le mulţumesc absolut tuturor soldaţilor, marinarilor, sergenţilor, sergenţilor-major, ofiţerilor, eroilor, generalilor şi, desigur, tuturor taţilor şi mamelor voştri, dragii noştri luptători ucraineni. Vă doresc un singur lucru – victoria! Nouă tuturor. O meritaţi! Toţi oamenii noştri o merită. Toţi părinţii noştri, toţi copiii noştri o merită. Statul nostru şi istoria o merită. Să obţinem în sfârşit victoria”, a adăugat Zelenski.

Volodimir Zelenski a mai spus că a fost o onoare să îşi petreacă întreaga zi împreună cu apărătorii țării, el mergând în regiunea Doneţk, în Harkov.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.