Qatar2022: Se califica Portugalia sau reuseste Marocul surpriza?

Sursa: www.flashscore.com

Maroc si Portugalia deschid astazi, de la ora 17:00, ziua sferturilor de finala de la Cupa Mondiala din Qatar.

Desi porneste drept favorita a intalnirii, Portugalia nu are in fata o confruntare usoara, Maroc reusind marea surpriza a competiei dupa ce a trecut in optimile de finala de nationala Spaniei!

Chiar daca i-au eliminat pe spanioli la penalty-uri, marocanii au aratat ca stiu sa se apere si ca formeaza un grup omogen, capabil sa infrunte cu brio echipe cu un stil de joc mai ofensiv.

Marocanii, singurii reprezentanti ai Africii ramasi in competitie, au invins pana acum belgia, Canada si Spania si au remizat cu Croatia.
Un parcurs excelent pentru o echipa care nu era cotata ca avand sanse sa depaseasca faza grupelor.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo (care, ca si in optimi, incepe jocul din postura de rezerva), pe de alta parte, are o singura tinta cu adevarat la aceasta competitie, anume accederea macar in careul de asi.

Dupa ce au spulberat Elvetia in optimi cu 6 la 1, selectionata lusitana va etala probabil inca de la inceputul meciului un joc ofensiv, capacitatea de posesie si constructie ofensiva a brazilienilor fiind una cu adevarat fenomenala.

Cu Fernandes, Ramos, Joao Felix, Bernardo sau Neves in compartimentul ofensiv, portughezii se anunta drept favoriti la calificare in semifinale, insa trebuie sa fie atenti la jocul de astazi, pentru ca nu este castigat deja doar pe nume!

Partida va fi transmisa in direct de TVR.

Autor: Bogdan Bratila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.