Qatar 2022: Astazi aflam cine se califica din Grupa D a Cupei Mondiale!

In ultima etapa a fazei grupelor, meciurile din fiecare grupa de la Cupa Mondiala Qatar 2022 se desfasoara simultan, incepand cu orele 17:00 respectiv 21:00 in fiecare zi.

Astfel ziua este deschisa de meciurile grupei D.

Australia si Danemarca se intalnesc de la ora 17:00 intr-un meci in care ambele echipe au sansa sa obtina calificarea in faza urmatoare a competitiei.

Meciul este unul de 1X2, australienii fiind in situatia fericita in care se pot califica si in cazul unui rezultat de egalitate daca Tunisia nu invinge reprezentativa cocosului galic in cealalta partida a grupei.

Tocmai de aceea Australia are sansa ei, daca reuseste sa inchida jocul, desi danezii pornesc drept mari favoriti ai confruntarii de astazi datorita valorii superioare a lotului.

Tot de la ora 17:00 Franta, liderul care a dominat clar grupa pana acum, intalneste Tunisia.

In teorie ar trebui sa fie un joc cu o singura directie, diferenta de valoare dintre cele doua echipe fiind semnificativa.

Singura oportunitate pentru tunisieni ar putea aparea daca francezii decid sa foloseasca un prim 11 in care sa se regaseasca mai multe rezerve, titularii fiind odihniti pentru faza optimilor.

Rezumatul zilei:

17:00 Australia – Danemarca
17:00 Tunisia – Franta

Toate partidele vor fi transmise in direct de catre TVR.

Autor: Bogdan Bratila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.