VIDEO: Răzvan Voiculescu, fotograf – „Albumul nu e o carte de bucate”!

Despre albumul foto „Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” și scurtmetrajul cu același nume au aflat Alex și Andreea de la fotograful Răzvan Voiculescu, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București FM.

„Este ultimul album din trilogie. Proiectul a plecat de la ideea că aproape toate albumele mele sunt invitații de a călători în România, dar la pas. Pentru că eu călătoresc mult pe motocicletă știam locuri faine mai puțin accesibile și m-am gândit cum să fac pentru a face cunoscută asta călătorilor. Și am zis că să aduc niște oameni care bucătăresc, să aducem – la propriu în spate o masă – și să bucătărim. Albumul nu e o carte de bucate. Are zero rețete. Textele scurte vorbesc despre starea de spirit de acolo”, spune Răzvan Voiculescu.

Dacă vrei să afli ce bucătari a avut invitați, în ce zone a ajuns, ce spune despre celelalte două albume, de ce nu a gustat din preparate, vezi VIDEO.

„Nu am știut că o să lucrez 3 ani la acest album. Nu am știut că va fi greu să găsesc bucătăriile oamenilor și să fiu primit în gospodării. A fost un proiect de 2 persoane, cu Adriana Lucaciu care semnează video-ul. România e superbă. Mă consider unul dintre fericiții care știe foarte bine România după peisaj. După atâția kilometri cunosc foarte multe locuri, dar sunt convins că dacă plec mâine dimineață hai hui mai găsesc și alte locuri. Pentru mine era important ca în acel studio, format în căsuța aia, trebuia să scot ce e mai bun din mine. Să apuc să fac imagini când femeia sau bărbatul bucătăreau în fața mea”, punctează fotograful.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.