VIDEO: De 50 de ani, Ducu Bertzi luminează și încălzește suflete!

Ducu Bertzi: „În fiecare perioadă de Crăciun am avut mari bucurii, satisfacții. Când eram mic îmi plăcea să merg la colindat. Noi colindam la Sighet, toți din Maramureș și o făceam așa cum trebuie. Noi știm foarte bine, am crescut cu tradițiile, obiceiurile, știm ce se colindă și cum. După, în studenție, într-un București în care nu se colinda, am descoperit grupul „Song” al lui Ioan Luchian Mihalea. Am găsit la Casa Studenților acest grup minunat cu care colindam, la repetiții și în spectacole și după. (…) După care am ajuns să lucrez în fabrică și de Crăciun plecam în Maramureș.”

Astăzi, în ediția specială De10xRomânia, realizată de Răzvan Petre, a venit la colindat îndrăgitul artist Ducu Bertzi.

Am vorbit despre tradițiile de Crăciun, colindele din Maramureș, timpul petrecut în familie și binecunoscutele concerte din această perioadă. Unul dintre turneele de poveste a fost în anul 2012.

„Noua Zeelandă și Australia. Am stat trei săptămâni acolo. M-am bucurat să mă duc acolo. Inițial, nu am vrut să merg din cauza drumului, dar m-a convins doamna ambasador de acolo”, a spus Ducu Bertzi, în De10xRomânia.

Cât despre planurile pentru anul viitor, Ducu Bertzi a spus, în De10xRomânia, că încă nu are nici un plan făcut, însă în luna ianuarie va lansa o piesă nouă intitulată „Joc”.

În 2023, îndrăgitul artist Ducu Bertzi împlinește 50 de activitate.

Emisiunea De10xRomânia este difuzată zilnic, de la 10:00 la 11:00, pe frecvențele Radio România Regional și poate fi urmărită pe canalul Youtube București FM, dar și pe pagina de facebook cu același nume.

Această prezentare necesită JavaScript.

Autor: Adelina Tocitu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.