Restricţii de trafic în București pentru ceremoniile de comemorare a 33 de ani de la Revoluţie

Traficul rutier va fi restricţionat și mâine, în Capitală, cu ocazia manifestărilor publice de comemorare a 33 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989.

De la ora 09.00, la Monumentul pentru „Cinstirea Eroilor” din Piaţa Revoluţiei se vor depune coroane şi va avea loc o ceremonie religioasă şi militară. Între orele 07.30 – 10.00, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei, în zona Monumentului Eroilor Revoluţiei Române din Piaţa Revoluţiei – banda adiacentă pistei de biciclete, segmentul cuprins între Strada Dem. I. Dobrescu şi Biserica Kretzulescu.

De la ora 10.00, la Sala Radio din Strada General Berthelot, vor avea loc depuneri de coroane şi o ceremonie religioasă şi militară. Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi, între orele 9.30 – 11.00, se va restricţiona traficul rutier pe Strada General Berthelot.

De la ora 11.00, la Troiţa din faţa TVR şi, începând cu ora 11.30, la Troiţa Paraşutiştilor din curtea TVR vor avea loc depuneri de coroane şi ceremonii religioase şi militare.

Între orele 10.30 şi 12.50 traficul rutier va fi restricţionat pe Calea Dorobanţilor, segmentul cuprins între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Dorobanţi, pe sensul de deplasare către Piaţa Dorobanţi, precum şi pe Strada Ermil Pangratti, tronsonul adiacent sediului TVR.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.