UPDATE: Accident grav în Pasajul Unirii!

Update: Alături de echipajele SMURD au intervenit 10 echipaje ale Serviciului de Ambulanță București Ilfov, care au acordat asistență medicală de urgență și au transportat victimele la spitale de urgență din Capitală: Floreasca, Universitar, „Bagdasar Arseni”, Sfântul Ioan și Militar. …………………………………………………………………………………………………..

Update: Cinci persoane rănite în accident au ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni”, a informat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, lorin Bică.

Potrivit medicul, în prezent se face evaluarea stării de sănătate a celor cinci răniţi.

……………………………………………………………………………………………………

Update: Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că o persoană a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut să o salveze. 

„22 de persoane au fost transportate la spitale. Din păcate o persoane a murit. Un pacient este intubat la Spitalul Floreasca. Se află în stare foarte gravă. Nu a fost planul roșu activat, dar au fost trimise destule ambulanțe. Nu a trebuit să cheme suplimentar. S-a răspuns cu echipajele care erau în tură. O persoană este intubată în stare critică. Din ce știu, nu există alte persoane critice, dar lucrurile se pot schimba. Așteptăm să vedem ce vor spune spitalele”, a declarat Raed Arafat.

…………………………………………………………………………………………….

Update: „Toate cele patru persoane care au rămas încarcerate au fost extrase, două femei şi doi bărbaţi. Două dintre acestea sunt în stare foarte gravă, una chiar în stop cardiorespirator. (…) Există şi alte persoane care au fost evacuate sau care au reuşit singure să iasă din autocar imediat după producerea evenimentului care au fost preluate de resursele noastre. (…) Sunt persoane care prezintă escoriaţii la nivelul capului, dar, probabil, sunt şi alte leziuni pe care le au la nivelul capului, feţei şi la nivelul membrelor superioare, cel puţin din ceea ce se observă în acest moment. (…) Din ceea ce se observă, sunt tineri chiar şi persoane care nu sunt adulte şi, probabil, doar câteva dintre persoanele care se aflau în autocar erau adulte”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București.

Potrivit acestuia, victimele sunt transportate la Spitalele Floreasca şi Universitar.

Traficul rutier este restricționat, vineri, în Pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre Tineretului spre Universitate, în urma accidentului

………………………………………………………………………………………

Un accident grav a avut loc în Pasajul Unirii. Un autocar, cu persoane de cetățenie greacă, a intrat în pasarelă.

Autocarul are 47 de ocupanți. 4 sunt încarcerați. Victimele sunt surprinse pe scaune. Plafonul este turtit sub greutatea limitatorului de viteză.

Au fost alertate 6 echipaje SMURD, 6 echpaje SABIF și Detașamentul Special de Salvatori.

Se lucrează pentru descarcerare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.