Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Se încheie frumos anul premierelor în cinematografe, cu o producție care ne vorbește despre viața unei legende – Whitney Houston.

Filmul biografic ”I Wanna Dance with Somebody” este regizat de Kasi Lemmons, care a distribuit rolul principal războinicei Naomi Ackie, pe care ai văzut-o în ”Star Wars – The Rise of Skywalker”.

Alături de ea vin actorii Stanley Tucci, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Clarke Peters și Bobby Brown.

”Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody” este un muzical biografic bazat pe viața cântăreței americane, cea mai puternică voce din muzica pop și R&B din toate timpurile.

Pelicula îi urmărește parcursul de la începutul obscur, la statutul de legendă, până la moartea sa prematură din 2012.

Povestea urmărește cum o fată talentată din corul din New Jersey devine unul dintre cei mai apreciați artiști la nivel global. „Visul meu? Să cânt ceea ce vreau să cânt, să fiu cine vreau să fiu și să ajung la o audiență cât mai mare”, spune Ackie în trailer.

În anii 1980, Whitney Houston s-a impus rapid drept una dintre cele mai iconice voci din pop. Performanța ei muzicală i-a adus șapte single-uri consecutive numărul unu, find singura artistă care a atins vreodată un asemenea succes.

Whitney a lansat piese celebre precum „Greatest Love of All”, „I Have Nothing” sau „I will always love you”, iar faima a cunoscut-o instant, în 1985, odată cu albumul ei de debut care-i poartă numele. Debutul în actorie l-a făcut în 1992, odată cu filmul „The Bodyguard”, unde a jucat alături de Kevin Costner.

În cinematografe vine și animația ”Lyle, Lyle, Crocodile”, în regia lui Josh Gordon si Will Speck. În această comedie musical pentru întreaga familie îi vedem pe Javier Bardem, Constance Wu, Brett Gelman, Shawn Mendes și Scoot McNairy.

Lungmetrajul semnat de Josh Gordon și Will Speck Avand se bazează pe cartea pentru copii cu același nume si spune povestea lui Lilu, un crocodil neobișnuit care trăiește în marele New York și care… nu mușcă.

”Lyle, Lyle, Crocodile” a primit recenzii pozitive din partea criticilor, cu laude pentru elementele vizuale, actoria lui Bardem și interpretarea lui Mendes, în rolul lui Lyle. Filmul a încasat 87 de milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de 50 de milioane de dolari.

Ultima lună din an aduce titluri interesante și pe Netflix, platformă care a lansat un serial în care Vlad Țepeș se confruntă cu sultanul Mahomed Cuceritorul.

Este vorba de sezonul 2 al seriei istorice ”Rise of Empires: Ottoman”, a cărui acțiune va continua cu evenimentele de după cucerirea Constantinopolului de către Mahomed Cuceritorul și în care personajul lui Vlad Țepeș va juca un rol central.

Avem si ”Blood Origin”, miniseria prolog inspirată de universul The Witcher al scriitorului polonez Andrzej Sapkowski, ce va spune povestea apariției primului vânător de monștri.

”Pinocchio” este filmul animat al aclamatului regizor mexican Guillermo del Toro care își pune amprenta inconfundabilă asupra clasicei povești pentru copii.

La acestea se adaugă ”Glass Onion”, sequel-ul filmului Knives Out lansat în urmă cu 3 ani, în care Daniel Craig revine în rolul detectiului Benoit Blanc alături de o distribuție de renume.

”White Noise” o comedie neagră cu Adam Driver într-o poveste ce va stârni amintiri nu tocmai plăcute despre lockdown-urile din pandemie. Se vede din 30 decembrie.

Din 28 decembrie se vede și sezonul 5 din ”The Circe”: Sezonul 5. Opt jucători noi își creează profiluri pentru a mirosi șarlatanii, a forma prietenii și a profita la maximum de noile ocazii din a cincea călătorie în jurul Cercului.

Tot atunci se vede si titlul ”7 femei si o crimă”, ce spune povestea a 7 femei, fiecare cu motive ascunse, care rămân prinse într-un conac și încearcă să rezolve misterul unei crime.

Acestea sunt noutățile de pe Netflix și premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.