Madonna marchează patru decenii de carieră printr-un turneu mondial

La 64 de ani, starul pop mondial Madonna a anunţat că va marca patru decenii de carieră cu un turneu programat în perioada iulie – decembrie în America de Nord şi Europa, scrie AFP.

Din 15 iulie sunt 35 de date de concert care vor avea loc începând din Vancouver în Canada până în Las Vegas, trecând prin toate marile oraşe din Amercia de Nord (Los Angeles, New York, Houston, Chicago, Toronto, Montréal), potrivit unui comunicat publicat pe site-ul artistei.

Celebration Tour” va traversa Atlanticul în octombrie pentru concerte la Londra, Paris, Berlin, Barcelona şi Amsterdam pentru un concert final la 1 decembrie.

Starul va cânta şi pe Accor Arena din Paris în două date, 12 şi 13 noiembrie.

Voi explora cu entuziasm cât mai multe cântece posibil în speranţa că le voi oferi fanilor mei spectacolul pe care l-au aşteptat”, a declarat Madonna pe site, anunţând turneul printr-un videoclip în care apare la masă alături de celebrităţi precum: Diplo, Jack Black, Lil Wayne şi Bob the Drag Queen.

Anii 1980, 1990, 2000; patru decenii de muzică cu mine”, spune ea ridicând o cupă.

Madonna Louise Ciccone, născută în 1958, în Michigan, din părinţi de origine italiană şi franco-canadiană, şi-a început cariera de dansatoare, compozitoare şi cântăreaţă la sfârşitul anilor 1970 la New York.

A câştigat şapte premii Grammy și a lansat 14 albume de studio. Producătoare, actriţă şi regizoare, Madonna este una dintre cele mai influente artiste din lume.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.