„Timpul” de Dragobete!

A venit timpul sa asculți „Timpul” ne anunță Sprint Music! Piesa și videoclipul Gabriellei Nastas îți vor da energie bună de la prima ascultare.

Piesa „Timpul” a fost compusă de Emanuela Oancea împreună cu Gabriella, care a colaborat și la versuri, instrumentalul a fost realizat de Cătălin Năstase și Alex Leceanu, Mix-Master de Alex Truță, iar videoclipul a fost filmat de Ciprian Strungariu după ideea și regia Gabriellei.

„Piesa s-a născut anul trecut. Mi-a fost prezentat un demo, a fost chimie din prima, am mers la studio, am tras vocile, ne-a plăcut atât de mult cum sună încât am hotărât să termin piesa în aceeași zi, având inspirație, am scris a doua strofă, și așa a rămas. Am lucrat cu băieții mei, producătorii Cătălin Năstase și Alex Leceanu, ne-a plăcut vibe-ul și totul a fost super profi. M-am gândit să o lansez de Sfântul Valentin, însă 24 februarie este o dată mai aproape de sufletul meu, mai ales că anul acesta de Dragobete voi sărbători singură”, a mărturisit Gabriella.

Ciprian Strungariu este cel care a filmat videoclipul, după ideile „nebune” ale Gabriellei, în care solista apare extrem de sexy, acesta având și el o poveste aparte.

„Inițial ne-am dorit să facem doar un vizual, însă imaginația mea artistică și-a făcut de cap, asa ca mi-am pregătit cu atenție hainele și accesoriile. M-am consultat cu Ciprian, iar pe parcursul filmărilor a ieșit o adevărată operă de artă și ne-am zis că este păcat să nu rămână așa și să-l oferim fanilor mei drept cadou în ziua în care se sărbătorește iubirea românească. M-am simțit sexy și a ieșit ceva elegant, glamour, demn de un super videoclip”, a povestit Gabriella.

 „Mesajul din spatele textului este unul deep: dragostea care vindecă și rănește în același timp”, mai spune artista.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.