CONIL Fest, Festivalul Integrării, ediția a-XXII-a, „Mama, SuperEroina mea!”

Asociația CONIL organizează și în 2023 CONIL Fest, Festivalul Integrării – „Mama, SuperEroina mea”, pe 4 și 5 Martie la Circul Metropolitan București. Festivalul reunește pe aceeași scenă copii talentați, tipici și cu dizabilități, într-un maraton artistic excepțional.

Alături de Elena Zagaican, în LifeStyle a fost invitată Adela Hanafi, Președinta CONIL și a povestit despre evenimentul weekendului viitor.

„Numărul copiilor a crescut din ce în ce mai mult, dovadă fiind că evenimentul este la un nivel ridicat. Sunt numere extraordinar de frumoase. Vă invit să le descoperiți, să veniți acolo pentru că, într-adevăr, sunt copii de la școlile de hipoacuzici, de la nevăzători, de la diverse fundații și asociații, copii cu autism, Sindrom Down, surzi, nevăzători, dar și copii de la cluburile de dans din București și din țară, care vin împreună să îi sprijine pe copiii cu nevoi speciale.”

De mai bine de un deceniu, Asociația CONIL organizează un amplu eveniment cultural artistic ce are în prim plan copiii. Un maraton artistic în care peste 1500 de copii tipici și cu nevoi speciale se succed în cea mai frumoasă lecție de prietenie, acceptare și toleranță.

De-a lungul anilor, sute de instituții participante au prezentat pe scena CONIL Fest, Festivalul Integrării, cele mai frumoase momente artistice pregătite de copii și coordonatorii lor. Alături de copii tipici din grădinițe, școli și cluburi de muzică, sport sau dans, mii de copii cu dizabilități au avut ocazia de a fi artiști și de a demonstra tuturor celor prezenți că dincolo de orice dizabilitate, există o abilitate ce trebuie descoperită, încurajată și promovată.

De această dată vă invităm să ducem împreună un omagiu mamei, supereroina oricărui copil.

„Este un maraton artistic, într-adevăr, vom începe sâmbătă, de la ora 9:00 la Circul Metropolitan București. Sunt partenerii noștri și ne-au găzduit în ultimele cinci ediții și se va încheia în prima zi la 20:00 probabil, iar a 2-a zi vom începe după spectacolul de circ pe care Asociația Conil îl oferă participanților la festival și vom începe practic la ora 11:00 cu partea a 2-a a festivalului, care se va întinde până la ora 19:00, deci ne așteptăm să avem un public numeros și să ne susțineți.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.