Rămâne de Văzut – Premierele weekendului în cinematografe

Noi producții se văd pe marele ecran. Courtney Cox și Jenna Ortega, cunoscută din serialul Netflix ”Wednesday”, joacă în noua continuare a franzicei Scream.

Partea a șasea este regizată de Matt Bettinelli-Olpin si Tyler Gillett și îi aduce în prim plan și pe actorii Melissa Barrera, Hayden Panettiere și Dermot Mulroney.

În noua producție horror Scream, cele patru supraviețuitoare ale crimelor lui Ghostface părăsesc micul orășel Woodsboro pentru a începe o viață nouă la New York.

Dacă te atrag animațiile, în cinematografe se vede și producția ”Sword Art Online – Progressive – Aria of a Starless Night”, în regia lui Ayako Kawano. Este un film cu David W. Collins, Rina Hidaka și Hiroaki Hirata.

Filmul spune o poveste care se petrece înainte ca „Lightning Flash” și “The Black Swordsman” să fie cunoscuți sub aceste nume.

Eleva de liceu Asuna se luptă pentru supraviețuire cu un tânăr spadasin, după ce a dezvăluit că este prinsă în jocul Sword Art Online, unde, atunci când nu mai are acces la computer, jucătoul poate muri și în viața reală, nu doar în joc.

După conectare, jucătorii se trezesc captivi atunci când Maestrul Jocului – Game Master îi privează de orice posibilitate de a se deconecta.

Pe Netflix, din 9 martie, vedem sezonul 4 al productiei YOU, în care Joe se reinventează la Londra ca profesor de literatură și pare că și-a găsit un nou interes amoros.

De asemenea, cineva din trecutul lui este probabil să apară pentru a-i complica și mai mult viața. Sezonul patru promite să ne țină pe cap până la final.

”Luther: The Fallen Sun”, unul dintre filmele lunii, în care ne intalnim cu Idris Elba, se vede din 10 martie.

Este o continuare epică sub formă de lungmetraj a serialului premiat, în care un criminal în serie terorizează Londra, în timp ce genialul detectiv John Luther (Idris Elba), căzut în dizgrație, se află în spatele gratiilor.

Urmărit de eșecul încercării de a-l prinde pe psihopatul cibernetic, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a-și încheia misiunea cu orice preț. Filmul îi mai are în distribuție pe Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley.

La final de luna avem si Murder Mystery 2. La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick și Audrey Spitz (Adam Sandler & Jennifer Aniston) sunt detectivi cu normă întreagă și încearcă să-și consacre agenția de detectivi particulari.

Cuplul este invitat la nunta unui maharajah, pe insula acestuia. Dar problemele se țin scai de familia Spitz când mirele este răpit imediat după începerea festivităților, transformându-i în suspecți pe toți invitații, membri ai familiei și chiar pe mireasă.

În Murder Mystery 2, Nick și Audrey Spitz se trezesc implicați într-un caz cu miză mare, care le oferă șansa ca agenția lor de detectivi să devină cunoscută și, în plus, primesc o vacanță mult-așteptată la Paris. Murder Mystery 2, regizat de Jeremy Garelick se vede din 31 martie.

Acestea sunt noutățile de pe Netflix și premierele din cinematografe. Ai ce vedea, de ascultat e bucurestifm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.