Formația E-an-na lansează albumul „Alveolar”

E-an-na lansează albumul „Alveolar” printr-un turneu național de promovare. Joi, 16 Martie, vor concert în București, dând startul acestui turneu. Alveolar este rodul a vreo 5 ani de muncă, răstimp în care sonoritatea E-an-na a trecut prin numeroase metamorfoze.

Alveolar descrie o introspecție care explorează micile refugii artistice de care dispunem într-o lume suprasaturată de griji și viteză, o lume care ne ostenește cu o sete nesfârșită pentru atenția noastră. În aceste mici alveole ne găsim sanctuarul și liniștea care ne îngăduie să creăm mai departe.

Albumul a fost înregistrat în diferite părți ale țării, în condiții destul de dificile cauzate de pandemie, dar cu o hotărâre neclintită de a duce lumea E-an-na la următorul capitol din poveste.

Turneul de promovare

La concertul din București, trupa îi va avea invitați speciali pe Dora Gaitanovici, Paulina și SPP. Cu o zi înaintea concertului de lansare din București, pe 15 martie, de la ora 18:00, E-an-na își invită fanii la un mic concert acustic și un meet & greet, la Cărturești Carusel. Alături de E-an-na la Cărturești o să fie și Dora Gaitanovici.

Restul turneului o să includă nouă alte opriri, în orașele principale din țară:

· 17 martie, la Constanța, în Doors Club
· 30 martie, la Cluj
· 31 martie, la Sibiu, în Oldies Pub
· 1 aprilie, la Brașov, la Sala Reduta
· 7 aprilie, la Târgu Mureș, la Jazz & Blues Club
· 4 mai, la Iași, la Legend Pub
· 5 mai, la Bacău, la Berăria Valhalla
· 6 mai, la Suceava, la Art Rock Cafe
· 20 mai, la Galați, la Versus Pub

Despre E-an-na

Exprimându-se natural prin cântece de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-an-na au reușit să adune o bază numeroasă de fani din toate colțurile Europei. Au cântat la Wacken Open Air în 2017, au fost favoriții publicului la Eurovision România în 2022 și au ajuns în trending-ul românesc de pe Spotify și Youtube cu piese precum Ies, Malere sau Floare de Fier, totalizând milioane de ascultări.

E-an-na înseamnă:

– Andrei “Solomonar” Oltean – voce, fluiere, cimpoi
– Andrei Piper – chitară
– Dragos Geomolean – chitară bass
– Ioana Popescu – clape
– Ovidiu „Cio” Ban – chitară
– Paul Cristian – tobe
– Roxana Amarandi – voce, vioară

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.