Târg de adopţii de căţei al ASPA, sâmbătă, în Parcul Circului

Foto: ASPA București/ Facebook

Primăria Municipiului București, prin Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), organizează sâmbătă, 25 martie, între orele 11:00 și 17:00, primul târg de adopții de căței din acest an.

Evenimentul va avea loc în Parcul Circului, situat în sectorul 2, lângă Circul Metropolitan București.

La târg vor fi 40 de căței – 30 de pui și 10 adulț din centrele ASPA.
Căţeii au toate procedurile legale îndeplinite, sunt microcipaţi, deparazitaţi intern şi extern, vaccinaţi, iar adulţii sunt şi sterilizaţi. Adopţiile sunt gratuite.

Persoanele care nu pot ajunge la târgul din Parcul Circului pot veni să adopte direct de la centre: ASPA Pallady, ASPA Bragadiru, ASPA Mihăileşti.

Programul centrelor de adopţii este de marţi până sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 16.00.

Anul trecut, au avut loc 30 de târguri de adopții, organizate în diferite locații din București și Ilfov, de exemplu la Arena Națională, la Centrul de Cultură “Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului” din Mogoșoaia, la Grădina de Vară din Herăstrău, precum și cel online, găzduit de Circul Metropolitan București, pentru cățeii seniori.

În total, anul trecut au fost adoptați, de la târguri și direct din centrele ASPA – Pallady, Bragadiru și Mihăilești, 1.264 de câini. 295 dintre ei și-au găsit familii iubitoare și responsabile în cadrul târgurilor ASPA.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.