Tricolorii inving dar nu prea conving la debutul campaniei de calificare la Euro!

Nationala Romaniei a invins in deplasare pe Andorra cu 2 la 0 in primul meci al grupei I de calificare la Campionatul European de fotbal ce va avea loc in Germania anul viitor.

In fata unor gazde care pareau sa alterneze fotbalul cu luptele libere, echipa antrenata de Edy Iordanescu a parut sa fie mai degraba haotica in prima jumatate de ora, ofensivul Denis Alibec parand sa fie singurul care stie foarte clar ce are de facut.

Deltfel varful Farului a si fost cel care a marcat in minutul 30, reusita sa fiind anulata corect de VAR pentru ofside.

Insa semnalul ca se poate a fost dat iar celalalt Denis, Denis Man, a deschis scorul in minutul 35 printr-o lovitura de cap imparabila, dupa o centrare perfecta venita de la Morutan.

Tricolorii au reusit desprinderea decisiva imediat dupa pauza, Alibec inscriind in minutul 50 dupa o pasa filtranta venita de la Razvan Marin si parea ca nationala va reusi un galop de sanatate in conditiile in care a jucat si cu un om in plus dupa eliminarea lui Rebes din minutul 61.

Insa, desi si-au creat cateva ocazii, tricolorii nu au mai inscris, partida incheindu-se cu scorul de 2 la 0.

Celelalte rezultate din grupa:
Belarus – Elvetia 0 – 5
Israel – Kosovo 1 – 1

Clasament:
1) Elvetia 3 puncte
2) Romania 3 puncte
3) Israel 1 punct
4) Kosovo 1 punct
5) Andorra 0 puncte
6) Belarus 0 puncte

Urmatorul meci al tricolorilor va avea loc pe National Arena, pe 28 martie impotriva Belarus, cu incepere de la ora 21:45.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.