România trece și de Belarus în cursa pentru EURO 2024!

Sursa: PrimaTV

Tricolorii s-au impus cu 2-1 în fața Belarusului în cel de-al doilea meci al Grupei I a preliminariilor Campionatului European ce va avea loc in Germania anul viitor.

Nationala antrenata de Edy Iordanescu obtine astfel incă o victorie extrem de importantă în aceste preliminarii, in contextul in care una dintre contracandidate, Kosovo, s-a impiedicat in aceasta seara pe teren propriu, de modesta Andorra, kosovarii nereusind decat un rezultat de egalitate, 1 la 1, contra formatiei pe care baietii nostri tocmai ce au depașit-o in urma cu 4 zile!

Sursa foto: Luca Burudușel

Pe National Arena România a reușit scenariul perfect în prima repriză, marcând de două ori în doar două minute.
Primul a fost Stanciu, căpitan in aceasta seara, care a executat impecabil o lovitură liberă direct în poarta lui Plotnikov in minutul 17.
Imediat după, Burcă, fundașul lui CFR, a reluat în poarta adversa in minutul 19 o pasa în adâncime venita de la Răzvan Marin, acesta fiind primul său gol la echipa națională.

În partea a doua a jocului tricolorii au continuat sa domine, Alibec având cea mai mare ocazie de a majora scorul, șutul sau din vole lovind bara transversală a porții adverse!

Sursa foto: Luca Burudușel

Din pacate, pe fondul unei lipse de concentrare inexplicabile, finalul de meci a fost unul care ne-a creat destule emoții, Morozov reusind sa inscrie in minutul 86 cu o executie superba.

Din fericire tricolorii s-au apărat cu succes și reusesc sa lege doua victorii in primele doua jocuri din aceasta campanie de calificare!

Meciurile etapei a doua a grupei I de calificare la EUro 2024:

România – Belarus 2-0
Elvetia – Israel 3-0
Kosovo – Andorra 1-1

Clasament:
1) Elvetia 6 puncte 8:0 golaveraj
2) România 6 puncte 4:1 golaveraj
3) Kosovo 2 puncte 2:2 golaveraj
4) Andorra 1 punct 1:3 golaveraj
5) Israel 1 punct 1:4 golaveraj
6) Belarus 0 puncte 1:7 golaveraj

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.