VIDEO: Jocurile – sau cât de departe te poate duce lumea virtuală!

Jocurile sunt o parte foarte importantă în dezvoltarea unui copil, indiferent de vârstă. Acest lucru e confirmat de Adriana Șerban (Adrii Von B), o tânără de 24 de ani, influencer de gaming, care profesează ca project manager în sfera jocurilor video.

Orice are un început, iar jocurile video nu ies din acest calcul. Adriana își aduce aminte cu plăcere de vremea când, la vârsta de 8 ani, își deschidea calculatorul vechi ca să se joace. A avut susținători încă de mică și povestește că unchiul ei a fost un partener de nădejde la jocurile pe calculator: „Eu mă jucam de pe săgeți și el de pe W, A, S, D”.

Adriana descrie parcursul pe care l-a avut în domeniu până acum și concluzionează scurt: „Acum viața mea este doar despre gaming”.

Deși oamenii se așteaptă ca pasiunea ei să fie și o carte de vizită pe care s-o ofere celorlalți încă de la prima întâlnire, Adriana recunoaște că preferă să rămână rezervată în această privință.

Chiar dacă joaca e joacă, tânăra gameriță demonstrează că și aici treburile sunt serioase. Adriana a contribuit la filmul-documentar despre „League of Legends” și descrie cu zâmbetul pe buze parcursul pe care l-a avut acest proiect.

Tehnologia este un atuu important pentru toate generațiile și gamerița readuce aminte că scopul jocurilor este relaxarea: „Deschide-ți jocul ca să vă distrați!”.

Ea își dorește, pentru viitor, să se bucure de prezent și de lucrurile frumoase pe care le face. În ceea ce privește gamingul, ne spune că un jucător bun este acela care ajunge la turnee și câștigă trofee.

Nici tinerii nu s-au putut abține să nu intre în jocul Generației Z și au dat niște răspunsuri care reamintesc de copilărie și de emoția oferită de jocul care te prinde cel mai tare. Ca și în gaming, discuțiile Generației Z trec de la un nivel la altul, dar lucrul acesta rămâne de (re)văzut în episodul de vineri.

Dacă n-ai reușit să auzi cum s-au jucat tinerii Generației Z, nu-i panică! Ai aici link-ul către episodul de vineri. Rămâi conectat și vinerea viitoare, de la 21:00, tot pe București FM.  Joacă-te cu noi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.