Pasajul rutier Olteniței e aproape gata!

Pasajul rutier Olteniței, care de fapt este o reconfigurare majoră a intersecției dintre DNCB și DN4 la ieșire din Popești-Leordeni, va fi inaugurat până la finalul acestei luni, anunță Asociația Pro Infrastructura.
Urmează, până la finalul lunii iunie, inaugurarea celui de-al doilea pasaj din zonă, cel de la Berceni (intersecţia DNCB-DJ401/Şos. Berceni).

Împreună, cele două giratorii suspendate rezolvă mare parte din conflictele de trafic din zonă, prin dublarea DNCB pe 4 kilometri între DJ401 și DN4 și prin conectarea mult mai bună a celor două radiale la centură, mai precizează Asociaţia Pro Infrastructura.

Lucrările la ambele pasaje au început în martie 2019 și trebuiau terminate anul trecut. Ambele pasaje sunt parte a proiectului Companiei Naționale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere de lărgire la 4 benzi a Centurii Rutiere a Capitalei-tronsonul de Sud, intre A2 km 23+600 și A1 km 55+520.

Potrivit sursei citate, odată ce vor fi inaugurate cele două intersecții, dar și tronsonul dintre DN6 şi DN4, al Autostrăzii A0, traficul de ocolire a municipiului București prin sud va deveni mult mai fluid.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.