VIDEO: Remus Rădulescu, jurnalist Radio România – „Învierea Domnului este cea mai mare sărbătoare creștină!”

În Vinerea Mare, în ediția de colecție a emisiunii #De10xRomânia, invitatul lui Răzvan Petre a fost jurnalistul Radio România, realizatorul de emisiuni religioase, Remus Rădulescu.

„Învierea Domnului este cea mai mare sărbătoare creștină, este apogeul dacă privim totul ca pe o ierarhie, și de sărbători și creștere personală. Și în viața lui Iisus Hristos apogeul activității lui a fost faptul că a înviat din morți, lucru nou sub soare. Nu se mai întâmplase așa ceva. Se mai întâmplaseră învieri realizate de Dumnezeu prin Mântuitor, dacă citim în Evanghelie, dar Iisus Hristos se înviază pe sine, iese din mormânt, învinge moartea. Asta este sărbătoarea Învierii Domnului, asta este profunzimea și sensul adânc”, a spus Remus Rădulescu, în emisiunea De10xRomânia.

Tradițiile și obiceiurile din această zi cu încărcătură spirituală deosebită, dar și din această perioadă de mare importanță pentru creștinătate au fost reamintite în ediția specială a emisiunii De10xRomânia, pe care o puteți revedea pe canalul youtube București FM, dar și pe pagina de Facebook.

Emisiunea De10XRomânia poate fi ascultată de luni până vineri, de la 10:00 la 11:00, pe frecvențele Radio România Regional.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.